onsdag 10 juli 2024

Danmark möter tuffa odds mot Tyskland i EM 2024-utslagningsstadiet

 


Tyskland befinner sig i rampljuset av ett ökat intresse när utslagningsfaserna av Euro 2024 börjar. Åskådarna väntar otåligt på vad de tror kommer att bli ett lyckat rally till titeln. Danmark, som ligger i Tysklands väg till ära, kommer sannolikt att bli det udda laget. Betting butiker backar starkt Tyskland genom att ge dem 3/5 odds, enligt hela brittiska kasinot, medan Danmark ligger långt efter 5/1 med oavgjort betyg på 14/5. 

Tyskland har varit ett av lagen som har avancerat till utslagsstadiet. Med den taktiska ledningen från Julian Nagelsmann har Tyskland visat sig vara det mest produktiva laget i turneringen, med totalt åtta mål hittills. Den här siffran är resultatet av en match i Skottland där 5 mål gjordes till en tysk seger med 5-1. På ett sätt markerar detta spelet som en uppvisning av Skottlands defensiva brister mer än Tysklands anfallsförmåga.

Tysklands starka anfall efter den här matchen har avtagit lite. De lyckades knappt göra mål med en 2-0-seger över Ungern och gjorde oavgjort mot Schweiz tack vare en stopptids kvittering från Niclas Fullkrug. Fullkrug har blivit en dominerande faktor, särskilt genom att effektivt komma från bänken. Hans regelbundna prestationer har väckt tvivel om hans potentiella spel i startuppställningen, vilket framgår av hans motstånd mot Kai Havertz. Även om Havertz har haft det kämpigt spelar han inte skikt utanför attacklinjen till en traditionell anfallare. Fullkrug är en strömförande tråd då han kan användas för Tysklands utställning på offensiv främre. 

Defensiv stabilitet av Danmark

Omvänt bekräftade Danmark, under ledning av Kasper Hjulmand, den oklanderliga styrkan i deras försvar. Danskarna har bara oavgjort alla sina gruppspel och släppt bara in två mål över dessa matcher. Deras försvar var faktiskt i motsats till England, där de höll nollan endast under deras lottning. Denna defensiva strategi, som är relativt mycket stark, kan utgöra en utmaning för Tyskland, särskilt när de har haft sina höga och låga ögonblick mot så starka försvar.

Vadslagningsförslag

Bland flera speltips har matchen Tyskland mot Danmark ur dess form- och statistiksynpunkt dykt upp. Ett särskilt spännande tips är att Jamal Musiala gör mål när som helst vid 11/4. Musiala har varit enastående i turneringen, så hans förmåga att hitta målet kan bli vändpunkten i en mycket tät match. Följande speltips är att Tyskland vinner till noll och oddsen är 31/20. Det är här vadet kommer att ligga eller Tysklands förmåga att bryta igenom Danmarks försvar och samtidigt hålla nollan sann, även om det kommer att vara mycket utmanande att nå.

Huvudtävlingen

En av de viktiga nycklarna för att vinna matchen kommer att vara vem som kan ta över spelet på mittfältet, och det sätt som Tyskland gör för att ta sig igenom Danmarks försvar är ett annat avgörande. Julian Nagelsmann är den som kommer att få visa upp sina taktiska kunskaper medan Kasper Hjulmand är den som lyckas guida sina spelare väldigt bra mot Nagelsmann. Tysklands anfallsförmåga är den främsta anledningen till att de ges, men Danmarks linjära linje upprätthåller och förvandlar den till motståndarens ge sig på.

Sammanfattning 

Under EM 2024-utslagsstadierna har tyskarna, även om de anses vara favoriter mot Danmark, ännu inte fått sin biljett till nästa omgång. Den rena kraften i Tysklands anfallsvapen är det som får dem att spela bullriga låtar, medan Danmarks modiga försvar kommer att vara instrumenten som skapar ett skralt ljud. Bookiesarna skulle vilja se Tyskland och tycka att det är det mest acceptabla, men Danmarks beslutsamhet garanterar att spelet kommer att vara nagelbitande, oförutsägbart och fullt av överraskningar. De två sidornas supportrar, såväl som spelarna, har förberett sig för detta nagelbitande möte eftersom de båda är på ett uppdrag att gå längre i turneringen.

Läs vidare här >>>